Kvalikkkamp 1986: Vidar - Tromsø IL

Referat:   Helvetesuka endte i himmelen.  Endelig kunne gutan slippe jubelen løs. Det starte med den bedrøvelig kampen i Kristiansand hvo vi tapte 2-6. Deretter en solid kvalikk-kamp mot Drøbak/Frong hvor laget vant en grei 2-0 seier.  Så et fyrverkeri av en Cup-finale med en 4-1 seier. Og endelig den siste kvalikk-kampen mot Vidar hvor gutan vant 1-0, og fortsatt toppserietilværelse.

Kampen startet forrykende, etter bare fire minutter kom "fasiten", 1-0 til Tromsø IL. Forspillet til målet var et nydelig angrep, Trond Steinar hentet en retur fra  Vidar-forvaret på midtstreken, spilte vegg med Sigmund Forfang, og fikk lagt pent inn til Per Høgmo, han tverrvendte og sendte i vei et skudd som keeper måtte gi retur på, denne satte Trond Johansen rett i mål.

Dette var en lagseier som gutan viste seg voksen nok for. Solid jobbing over hele linja, akkurat så forsiktig og kontrollert som det skulle være etter ei tidlig scoring. Lars Espejord sentral på midtbanen, og han fikk utmerket hjelp fra Tore Rismo, i tillegg glimrende spill av forsvarsrekka.  

Dommer var Torbjørn Aass fra Brage.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 14.05.2003

Del dette: