Allnorsk1.divisjon 1986: Tromsø IL - Bryne

Referat:   Sitat fra Nordlys: "Vi lot oss lede til julestemning - 125 dager før DAGEN".  TIL ga bort den største presangen de har, og TIL-angriperne lot seg villig pakke inn. TIL prøvde gang på gang å dytte ballen via midtsonen, og ut på kantene igjen. At TIL sitter igjen med cornerstatistikken 15-0, sier bare at laget var nære på mer enn en gang, men var ikke dyktige nok til å skaffe seg uttelling.

Betegnende nok, Bryne scoret på sitt eneste tilbud i andre omgang. I de øvrige 45 minuttene var de ikke i nærheten. I de første 44 minuttene var de like sjanseløse, men i minuttet før pause holdt TIL-forsvaret på gi Bryne ledelsen etter en kraftig misforståelse.

Igjen prøvde og prøvde hjemmelaget. Løp og løp, dyttet ballen i midtsonen og ut på kantene igjen. Men så alt for skjelden kom ballen inn foran mål. Kampens eneste mål kom slik. Hugo Hansen forserte på venstresida ved ei kontring. Innlegget møtte Paul Folkvord ved første stolpe og dundret ballen i nettaket helt i krysset. Siden så vi ikke mer til Bryne innenfor TILs 16-meter.

Jan Viktor Nilsen hadde ingen god dag. Samarbeidet med Per Høgmo fungerte ikke. Trond Johansen var TILs farligste angriper fra sin posisjon på midtbanens venstre side.

Tor Pedersen og Yngvar Bendiksen tok den hardeste belastningen i forsvaret.   Dommer var Torodd Pressberg fra Strømsgodset.

Oppdatert: 13.05.2003