Cup NM 1.runde 1985: Karnes IL - Tromsø IL

Karnes holdt følge med storebror i Tromsfotballen i en omgang, men måtte melde pass da TIL skrudde opp tempoet etter pause. TITO-laget klarte å få TIL ned på eget tempo før pause, og klarte av den grunn å spille på et register som bød på visse problemer for Tromsø Idrettslag.

Fem mål i andre omgang levnet imidlertid ingen tvil. Med klar beskjed fra TIL-trener Trokild Brakstad, økte 2. divisjonslaget tempoet, og løp nærmest hjemmelaget ut av NM-cupen. De siste 10-12 minuttene artet seg nærmest som en kanonade av Karnes-målet. Avslutningsminuttene ga tre scoringer.

Kjetil Olsen (16) fikk sitt definitivt gjennombrudd i TIL-drakta. Guttelandslagsspilleren åpnet for første gang fra start, og sørget like godt for TILs tre første scoringer. Den første allerede etter seks minutters spill. Selv om Karnes i perioder av  første omgang holdt meget godt følge med TIL - kom begge scoringene til hjemmelaget etter meget slett forsvarsspill av TIL.