2.div.avd.B 1985: Strømmen - Tromsø IL

En småputrende TIL-maskin var sjanseløs på oppløpssida mot den solide og sterke Strømmen-kverna. Med åpne øyene ble de dratt inn i Strømmens malende maskin. De strittet ikke en gang imot når de fikk se hvilken "sår"  kverna etter hvert forårsaket.

Slik startet seriefinalen på Strømmen Stadion. Da TIL skulle måle sin egen høstform og tilføre sluttspurten en smule spenning, gjemte de hodet under armen og virket livredde.  Strømmens enkle oppskrift er riktignok vanskelig å møte - og svært vanskelig å ødelegge. Her var det imidlertid Strømmen som lyktes å ødelegge TILs malende maskin.

TILs nølende og forsiktige opptreden var preget av overdrevent respekt for B-avdelingens suverene tetlag. At TIL-spillerne ikke turte å ta komandoen så man antydning til allerede i åpningsminuttene. Lange pasninger fra egen forsvarssone, arbeidet Strømmen-spissene energisk på. Det alene førte til usikkerhet i TIL-forsvaret, som gjorde sin første fatale feil allerede etter ti minutter, og det førte til kampens eneste scoring.

I perioder var det vanskelig å forstå at samme TIL-mannskapet hadde utspilt Viking, Strømsgodset, Steinkjer og Mjølner på fysikk, sterke formasjoner, disiplin og overbevisende moral.

Bare Bjarte Flem, Tore Rismo og Nils Solstad fortjente betegnelsen god moral.   Dommer var Bjørn Kronborg fra Lillehammer

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 0603.2004

Del dette: