2.div.avd.B 1985: Hødd - Tromsø IL

Nei, det skal ikke skje at suksess i cupen går ut over våre planer i serien. Vi skal ordne opp i dette - greie i alle fall å komme på andre plass, slik at det blir sjanse til kvalifisering for 1. divisjon neste sesong.Tapet for Hødd får vi bare ta med oss. Vi gjorde så godt vi kunne, og når det ikke var godt nok, er det ikke noe å gjøre ved det....  TIL-treneren har fortsatt begge beina godt plantet på jorda.

I første omgang ble Trond Johansen så solid lagt ned inne i Hødds forsvarsfelt at ni av ti dommere ville dømt straffespark, men den sorte mann på Høddvoll denne gangen var altså den ene. Helt mot slutten av kampen blåste den samme dommeren for hands på en Hødd-forsvarer, men fantastisk nok dømte han frispark - påsto at det hadde skjedd utenfor straffefeltet, enda at både Hødd-spillere, publikum og TIL-spillere så det var innenfor.

Når det er sagt, Hødd var best og vant fortjent. Og så hadde de en herlig 17 åring i Jan Åge Fjørtoft, som var ute etter revansj. Etter at han hadde vært på vårt U-landslag, selv om han fortsatt er juniorspiller, ble han vraket fra dette laget da det møtte DDR i Mo i Rana i forrige uke. Jeg var ekstra tent, dessuten var jeg lovet en tur til syden om jeg avgjorde denne kampen, smilte Fjørtoft.

Hos Tromsø IL var Bjarte Flem meget god, det samme var de to midtstopperne Tor Pedersen og Tore Nilsen. På midtbanen slet Sigmund Forfang utrettelig, de samme må sies om energibunten Per Høgmo, som dog ikke lyktes med sine skudd denne gangen.   Dommer var Terje Blomseth fra Vik IL.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 05.03.2004

Del dette: