2.div.avd.B 1985: Grand Bodø - Tromsø IL

Årets svakeste kamp, samtidig Tromsø ILs mest fortjente seier denne sesongen. Annet enn to poeng kunne ikke TIL-guttene  glede seg over på Aspmyra. Spillemessig ble det nemlig en forestilling man bør glemmes fortest mulig, at TIL var nærmere 3-0, enn Grand utligning, sier kanskje aller mest om vertene for for tiden.

Sliter TIL med å finne formen, synes situasjonen å være enda verre for Grand. Maken til dårlig og uinspirert spill hører ikke hjemme i 2. divisjonen. Første omgang ble reneste overkjøring mot Grands mål. Hjemmelaget var knapt på visitt foran Bjarte Flem i TIL-målet, han hadde en av sine roligste dager.

Uten å hente fram det gode spillet hadde TIL kontroll på det hele, men et overbefolket Grand-forsvar begrenset antall store sjanser. Likevel burde TIL puttet på både en og to scoringer i denne omgangen. Andre omgang åpnet med Grands eneste skudd på mål i denne kampen.

Så var det duket for TILs seiers-mål. Trond Johansen var sistemann på ballen - hans femte seriemål så langt, men æren må han dele med Grands keeper Stig Lomundal og Per Høgmo. Lomundal mistet et greit tilbakespill i beina på Per Høgmo, som fikk stusset ballen til Trond Johansen. Fra seks-sju meter kunne han ikke unngå å score. Resten av oppgjøret var så godt som interesseløst.

TILs beste var Trond Johansen og Tore Nilsen.   Dommer var Jan Erik Ballangby fra Grorud.

Oppdatert: 01.03.2004