2.div.avd.B 1985: Bærum - Tromsø IL

Tromsø-manskapet er blitt for høflig på bortebane. Etter to meget frekke scoringer av Trond Johansen i løpet av seks minutter, ba de pent om unnskyldning. I løpet av den neste halvtimen ble hjemmelaget servert tre scoringer, og snudde dermed kampen som på ny tegnet å bli en ny TIL-triumf.

TIL sliter fortsatt med borte-komplekset, et kompleks som i fjor bare ga dem 8 av 26 oppnåelige poeng. TIL og Trond Johansen ga som sagt bud om noe helt annet den første halve timen. To gode tilbud de første ti minuttene, ble krydret med en meget frekk fulltreffer av Trond Johansen etter knappe kvarteret. En misforståelse mellom Bærum-keeperen og forsvaret - ved et frispark - ble utnyttet av Johansen, som snappet ballen på 16-meteren og satte den i mål.

Fem minutter senere ble Trond Johansen nydelig spilt gjennom av Lars Espejord. Alene med keeper gjorde "slegga" ingen feil. Det var mer uhell enn udyktighet som førte til at TIL-keeper Trond Agnar Hansen kom til å stå i fokus. I løpet av ti minutter ble han involvert i begge Bærums scoringer som ga utligning. Et meget usikkert og nervøst TIL-forsvar fikk en ny kalddusj fem minutter etter sidebytte.

Selv ikke etter baksmellen våknet spillerne, usikkert spill i forsvaret forplantet seg i laget. En omstendig og tverrsoverspillende forsvarsfirer, klarte aldri å få laget ut av en presset situasjon etter sidebytte - med untak av kampens siste ti minutter. Men da ble det mer innsats og panisk opptreden enn spill.

Beste TIL-spillere var Tor Pedersen og Tore Rismo.   Dommer var Tore Åsland fra Hørte IL.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 01.03.2004

Del dette: