2.div.avd.B 1984: Tromsø IL - Nessegutten

Barcelona next ? Eh ? - Next year Barcelona ? Comprende ? Spanske fiskere med helgefri i Tromsø trippet begeistret rundt TILs bestemann Per Høgmo. Klapp på skuldrene og annerkjenende nikk bragte imidlertid ikke tomåls-scoreren ut av fatning. Per Høgmo var banens beste spiller sammen med Nesseguttens internasjonale keeper, Anders Eggen.

Men Per lurte U-landslagsmålvakten to ganger og vant kampen. Mest gledelig var det at vi klarte å holde nullen i forsvaret, mente Høgmo. At spillet jevnt over ikke var topp hele tiden, betydde mindre. Det viktigste var at vi vant.

Vi gledet oss stort til andre omgang, etter en underholdende første, og ble skuffet. Tæl, fart og raske skiftninger framover på banen resulterte riktignok bare en gang i scoring. Men tilløpene var mange. Det første kvarteret skapte sidebackene, spesielt Arne Andreassen, mye på høyresiden. Trond Johansen er notert for ett av sine "vanlige" frispark, fra omkring 30 meters hold. Om applausen fra tribunene var begeistring for Tronds skudd, fortjente Nesseguttens keeper samme oppmerksomhet etter at han hadde slått ballen til corner - helt oppe i krysset.

Etter at Nessegutten hadde utfordret TIL i andre omgang, og man ventet på en utligning, så utløste Per Høgmo spenningen med sin andre scoring, og reddet dagen. Johnny Albertsen som erstattet Trond Steinar Albertsen på venstre backplass passet til Per Høgmo som lobbet over keeper.  

Dommer var Frank Aase fra Høken.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 27.02.2004

Del dette: