2.div.avd.B 1984: Tromsø IL - Hødd

Tromsø IL fornekter seg ikke på eget gress. B-avdelingens beste hjemmelag denne sesongen tok et nytt stikk, om en ikke like overbevisende som vanlig. Hødd var bedre med i kampen enn de fleste hadde regnet med på forhånd. Således kan TILs gevinst få betegnelsen arbeidsseier.

Lars Espejords kontrollerte heading tidlig i kampen, skulle bli kampens eneste scoring, et mål som kom i hjemmelagets beste periode. Det var nemlig bare de første 25 minuttene at TIL-mannskapet fungerte tilfredsstillende framover på banen.

Det første kvarteret ble et lite stormløp mot Hødd-målet. Det var tydelig at TIL satset alt fra avspark. Laget kunne da også hatt to scoringer de første fem minuttene. Johnny Albertsen hadde nemlig to gedigne målsjanser.

TIL-initiativet fortsatte, og det var lite å si på at ledermålet kom. Per Høgmo sto for et glimrende forarbeid, da han i trengt posisjon rundet to mann og la inn fra dødlinja. Innlegget kunne Lars Espejord rolig styre mål fra nærmeste stolpe med hodet.

Men så var det også jevnt slutt med TILs gode spill. Hødd overtok mer og mer - kontant spill bakover, men ikke sjanseskapende nok i angrep. Andre omgang var mye lik andre del av første, Hødd hadde ballen mest, mens TIL på sin side hadde de største sjansene. Både Trond Johansen - et frispark som small i tverrliggeren, og Arne Andreassen - heading etter keeperretur, hadde muligheter som fortjente en bedre skjebne.

Roald Jan Pedersen viste sin klasse ved flere anledninger.   Dommer var Eirik Heim fra Silsand.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 27.02.2004

Del dette: