2.div.avd.B 1984: Haugar - Tromsø IL

Det var en stille og forsagt gjeng som forlot Haugesund etter kampen. 0-3 nederlag mot et spillemessig ordinært, men særdeles effektivt hjemmelag sved hardt. På mange måter ble det en merkelig forestilling. Kampens første halvtime var det TIL opp og Til i mente. Laget spilte med besluttsomhet og selvdisiplin, og tillot Haugar aldri å komponere noe fornuftig angrepsspill. Tromsø IL hadde flere opplagte målsjanser, men score det klarte de ikke.

For oss virket det som om Haugars første mål satt inn på en heading av Frode Sandvik, knekket gjestene. TIL-spillerne ble med et slag forvandlet. Det aktive og konstruktive var med ett borte. Pasningene ble dårlige, markeringene slappe, og da Haugar ti minutter etter økte til 2-0, var det bare oppgitthet og midelmådighet i laget.

TILs bestemann var Tore Nilsen, pasningssterk og plasseringssikker, men også han falt sammen etter Haugars to første scoringene. Tor Pedersen var den eneste som kjempet jevnt med Haugars Peter Osborne i lufta. Per Høgmo var den som skapte mest foran, men han må trekkes for misbruk av ett par stor sjanser.  

Dommer var Paul Wolline fra Tollnes.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 27.02.2004

Del dette: