2.div.avd.B 1983: Stjørdals Blink - Tromsø IL

Ikke helt fornøyd, vi burde hatt begge poengene i dette oppgjøret etter det som skjedde etter pause, men vi har ikke folk som er villig til å ofre seg foran mål, vi får ikke den uttelling på sjansene vi burde ha. Sa en mellomfornøyd TIL-trener Torkild Brakstad, som fredag kveld sa nei til tilbudet fra Rosenborg om å bli trener der neste sesong. Og samtidig sa fra til Tromsø IL om å bli en sesong til. Da skal vi ut på markede å kjøpe oss en skikkelig goalgetter.

En kjempescoring var det som berget det ene poenget for TIL denne gangen. Etter fire kamper uten scoring, gikk det 57 målløse minutter av den femte kampen før Trond Johansen tok sjansen. Fra rundt 30 meter dundret han til, og ballen føk inn helt oppe i vinkelen uten en sjanse for den ellers meget gode Blink-keeper, Odd Gunnar Sorta. Når først scoringen kom, var det virkelig litt av en scoring.

Og det herlige langskuddet satte virkelig fart i TIL-laget, mens hjemmelaget hadde hatt mesteparten av spillet, og de største sjansene før pause, overtok Tromsø IL nå fullstendig. Det ene angrepet avløste det andre, og det var så nære, så nære at det skulle blitt 2-1 og to poeng. Særlig i kampens aller siste minutt, da TIL fikk to corner på rad, og da keeperen reddet med et tigersprang første gang, og en back reddet på målstreken ved neste sjanse.

Med ti uavgjorte kamper kommer seg absolutt ikke av at vi går defensivt ut. Vi kjører ut for å angripe og for å score, men vi lykkes ikke. Vi er ikke flinke nok foran mål, sier Torkild Brakstad som ellers må rose sitt forsvar.

Tore Nilsen var TILs beste spiller.   Dommer var Per Berga fra Krisiansund FK.

Oppdatert: 01.02.2004