2.div.avd.B 1983: Steinkjer IL - Tromsø IL

Det er ikke mye jeg kan si. kampen for vår del bar preg av at det ikke betød noen ting. Og så var det bare det at Steinkjer hadde Joar Vaadal, det hadde ikke vi, sa Tromsø ILs trener Torkild Brakstad etter 0-4 nederlaget på Guldbergaunet.

Og sannelig skal det sies at denne Joar Vaadal satt sitt preg på kampen, han scoret de tre første målene og gjorde forarbeidet til det fjerde. Det første kvarteret gikk spillerne til så man skulle tro det sto om seriegull - og det ble en travel tid for en usikker dommer, Knut Skoglund fra Malvik. Først fikk Truls Jensen gult kort etter et unødvendig stygt angrep på Steinkjer-keeperen.

Det tente Steinkjer-spillerne, først fikk lagkaptein Gunnar Johansen gult, og Dag Granmo skal være glad for at dommeren hentet fram det gule og ikke det røde, da han sparket ned Svein Arne Olsen. Det roet seg etter dette, tre gule på det første kvarteret var jo litt av en start. Etter hvert var det Steinkjer som kom til å dominere, og det var ikke noe å si på 2-0 til pause.

Tromsø IL kom sterkere tilbake i andre omgang, men da laget ikke hadde noen Joar Vaadal, og det ikke ble noen tellende resultat på mange og gode målsjanser, da ga TIL rett og slett opp. Og da Steinkjer ordnet både 3-0 og 4-0 sto de gul/svarte trønderne formelig i høstkø for å score.

Oppdatert: 02.02.2004