3.div.avd.F 1982: Tromsø IL - Mosjøen IL

TIL spilte på samme måte som laget gjorde i åpningskampen mot Karnes. Ute på banen gikk det stort sett greit, men med en gang morstanderens mål var innen rekkevidde, stoppet det hele mer eller mindre opp. At Mosjøen kjørte med sju-åtte spillere i forsvar gjennom store deler av kampen, er en delvis unnskyldnig for TIL-angriperne som ikke klarte å putte ballen i mål, men det er langt fra noen fullgod unnskyldning. Med litt mer beslutsomhet i angrepet burde TIL kunne gå til pause med ett eller to måls ledelse.

Bakover på banen gikk det som vanlig greit for hjemmelaget, og Mosjøen hadde få eller ingen måltilbud i løpet av de første 45 minuttene. TIL-spillerne fikk nok en oppstrekk av trener Torkild Brakstad i pausen, men det skulle gå ett kvarter av andre omgang før resultatet av oppildningen viste seg. Om stemningen steg noen hakk blant det forfrosne publikumet, etter at Eivind Andreassen scoret på et innlegg fra Truls Jensen, så ble det skikkelig sus på tribunen da Trond Steinar Albertsen fikk stilt inn kanonen. Fra 17-18 meters hold smelte han til, og ballen føk inn helt nede ved stolperoten.

Trond Gunnar Nilsen fikk æren av å score det tredje og siste TIL-målet i denne kampen. Han headet en corner i mål fra kort hold. Også denne gangen går bestemanspremien til fighteren Ståle Killie. Han jobbet og slet på midtbanen gjennom hele kampen. Ellers synes vi forsvarsrekka til TIL på ny leverte en god kamp, et pluss til Svein Arne Olsen som særlig i andre omgang var villig med på offensiven.

Oppdatert: 19.01.2004