3.div.avd.F 1982: Lyngen IL - Tromsø IL

Fire mål på 16 minutter i andre omgang knekket Lyngen fullstendig i 3.divisjonsoppgjøret på Polleidet. Igjen skjedde det, etter en bedrøvelig første omgang der TIL-guttene manglet bevegelse og tempo og virket fullstendig puslete foran mål, blomstret laget fullstendig i andre omgang. TIL-spillerne lekte seg i hele andre omgang med et Lyngen-lag som ikke fikk til noen ting. Det var store låvedører i hjemmeforsvaret, og spillerne hadde ingen ting å stille opp med mot de raske TIL-angriperne.

Ellers var første omgang preget av at Lyngen klarte å møte TIL høyt oppe på banen, mens bortelaget greide ikke å bygge opp spillet sitt skikkelig. Men i andre omgang løsnet det. Tilskuerne hadde knapt funnet plassene sine før Arve Antonsen fikk et flott innlegg fra høyre som han headet forbi Lyngen-keeperen. TIL fikk opp tempoet og spilte teknisk bra. Ni minutter ut i andre omgang sto det 2-0. Truls Jensen fikk stå helt alene foran mål og kunne sette ballen sikkert i nettet.

Seks minutter senere ble Trond Gunnar Nilsen felt inne i straffefeltet, Truls scoret sikkert fra krittmerket. Atten minutter var spilt da Eivind Andreassen ble spilt gjennom et stillestående Lyngen-forsvar, alene med keeper hadde han ingen problem. Det var Lars Espejord som fikk æren å legge på til 5-0. Igjen virket Lyngen-forsvaret mer som tilskuere enn som spillere. Lars fikk all verdens tid og rom på seg alene foran mål, og lagde et av de enkleste mål man har sett på en fotballbane.

Så til slutt fem minutter før avblåsing ble banens beste, Arve Antonsen vakkert gjennomspilt, og han lagde en nydelig avslutning på TIL-oppvisningen. Dermed var sluttresultatet fastslått til 6-0.

Dommer var Eirik Heim fra Strorsteinnes, middels.

Oppdatert: 20.01.2004