2.div.avd.B 1981: Tromsø IL - Mjølner

B-avdelingens uavgjort spesialister Mjølner og Tromsø IL, sliter med felles problemer. I hvert fall kom det tydelig til kjenne i denne kampen. Fremme i angrepet fungerer det nemlig langt fra som det skal. Mjølner hadde tydelig problemer, TIL hadde enda større vanskeligheter fremme på banen. Selv om TIL hadde kampens to farligste sjanser, må TILs ene poeng betraktes som heldig. Mjølner kunne nemlig avgjort det hele til sin fordel etter pause.

Mjølner spilte sin uavgjort kamp nummer seks. For TIL var det poengdeling nummer fem. Men tross alt har Mjølner den beste statistikken. Narvik-laget har satt inn ti scoringer i år. TIL står fortsatt bokført med sine fem - og nå har hjemmepublikummet ikke sett scoringer siden kampen mot Bergsøy 10. mai.

Felles igjen er det at TIL og Mjølner kan fremvise to meget solide forsvarsrekker. Når så angreps-rekkene var så sørgelig svake, ble denne forestillingen et langt gjesp. For kjedelig var det. Så kjedelig at vi knapt kan huske å ha sett verre på Alfheim de par tre siste sesongene. Ikke et menneske på Alfheim kan dra i tvil hva TIL trenger. Laget trenger en goal-getter - eller målscorer om man vil.

TILs midtbane var heller ikke på topp, Trond Steinar Albertsen som publikum og trener hadde satt sin lit til, skuffet. Det samme gjorde Sigurd Dale, som aldri kom igang med det vi vet Sigurd sitter inne med. TIL hadde to sjanser som kunne gitt uttelling. Etter kvarteret headet Svein Arne Olsen, men keeper reddet på målstreken. Tre minutter senere var Eivind Andreassen farlig fremme på høyresiden. Skuddet fikk keeper Elling Berntsen ei hand på, og en Mjølner-back fikk ballen ut av faresonen.  

Dommer Jens Petter Jensen var bra, men hadde noen merkelige avgjørelser etter pause.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 11.01.2004

Del dette: