2.div.avd.B 1981: Steinkjer - Tromsø IL

Tromsø IL holder fortsatt hodet over vannet. Om TIL denne gangen hadde blitt tildelt begge poengene, så må ingen komme og si at det hadde vært urettferdig. Det var kun et førende lag de første 45 minuttene, - og det var Tromsø IL, der særlig forsvaret og midtbanen gjorde en sterke første omgang. Etter pause kom Steinkjer mer med i spillet, og TIL var hardt presset mot slutten av kampen.

Roald Jan Pedersen i TIL-målet spilte igjen en stor kamp, og fikk mer enn nok å henge fingerene i mot slutten av kampen. Men som sagt, forsvaret til Tromsø IL spilte bedre enn noensinne. Det begynte lovende for gjestene, etter syv minutters spill snappet Trond Gunnar Nilsen ballen rett foran beina på en Steinkjer-forsvarer, keeper Geir Medius måtte rykke ut, Trond Gunnar lurte han til feil side, men vinkelen ble for spiss.

Det var ikke så få ganger TIL ble lurt i offside av Steinkjer-forsvaret, som var svært påpasselig akkurat her. 14 ganger i løpet av kampen løp TIL i offside. Kent Kristoffersen hadde to ganger helt utrolige muligheter til å score, men begge gangene feilet han. Samtlige fire i TIL-forsvaret leverte en solid kamp. Som sagt var Roald Jan Pedersen banens beste spiller.  

Dommeren Jan G. Kvam fra Strindheim, hadde mange uforståelige avgjørelser.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 10.01.2004

Del dette: