2.div.avd.B 1981: Kristiansund BK - Tromsø IL

Roald Jan Pedersen reddet Tromsø IL fra nederlag i Kristiansund. Roald Jan ryddet opp i stor stil, og tok etter hvert motet fra KFK-spillerne. Trener Peter Keeling var ikke i tvil, "han hadde fire redninger i verdensklasse". TIL-forsvaret var under press i store deler av kampen. Presset ble ikke mindre da Gunnar Wilhelmsen ble utvist 20 minutter før slutt.

Uavgjort var bra i denne kampen, vi må huske at TIL spilte med ti mann i 20 minutter. KFK merket at TIL var svake på høye baller inne i feltet, dette utnyttet de til fulle. Spillemessig var dette en svak kamp, Tromsø IL var et av de svakeste lagene som hadde gjestet Kristiansund denne vår-sesongen. KFK førte kampen fra start til slutt, gang på gang måtte TIL-keeperen rydde opp i prekære situasjoner.

Arne Andreassen reddet også på mål-streken. TIL-angrepene var svært sporadisk, som oftest kontra hvor TIL-angriperne hadde liten støtte. Sigurd Dale og Kent Kristoffersen hadde sjansen etter et kvarter i andre omgang. De hadde bare en KFK-forsvarer å forsere, men de drøyde forlenge og sjansen ble spolert. For Gunnar Wilhelmsen ble det en kortvarig opptreden i Kristiansund. Han kom inn etter et kvarter i andre omgang. Og måtte gå i dusjen ti minutter senere. Utvisningen skjdde da han sparket til en KFK-spiller.

I tillegg til keeper var Tore Nilsen best på TIL.    Dommer Roar Jørgensen, Strindheim var god.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 11.01.2004

Del dette: