3.div.avd.F 1980: Kabelvåg IL - Tromsø IL

Tromsø IL tok ferie på tabell-toppen, men etter uavgjort og elendig spill og svært mye å rette på. Det hele skjedde på Stranda Stadion i Svolvær, da Kabelvåg IL velplassert på bunnen av tabellen, kjempet seg til et velfortjent poeng. Kampen representerte noe av det svakeste som har vært vist på denne banen i år.  Og det var vel TILs svakeste kamp siden man startet poengjakten i vår.

Det som heter motivasjon så ikke ut til å herje i TIL-leiren. Derimot så det ut som man regnet med at poengene skulle bli lettvint å hente. Begge kampens mål var egentlig selvmål, en forsvarer eller to på begge sider forandret retning såpass på ballen, at de to keeperne ble utmanøvrert. Men ærlig talt burde ikke Kabelvågs frispark fra 35 meter få lov til å passere så vel mur som keeper.

Det som betegner Tormsø ILs heller bedrøvelige spill denne gangen, var den fullstendige neglisjeringen av lagets vingløpere, mens midtspissene tråklet seg fast i føttene på Kablevågs forsvarere. Derimot ble det skapt endel sjanser de få gangene TIl brukte hele banens bredde.

Som da TIL gjestet Kabelvåg sist (cupen), var også denne gangen Tore Nilsen den store aktøren. Sikker i sin dirigering av troppene, og med sikkert spill i pressede situasjoner. Dessuten var Trond Steinar Albertsen god på midtbanen, mens Trond Gunnar Nilsen, tross sin egoisme, var best fremme.

Dommer Steinar Molvik, Svolvær var god, men linjemennene var svake.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 04.01.2004

Del dette: