2.div.avd.B 1979: Molde - Tromsø IL

Tromsø Idrettslag ble feid ut av 2. divisjonen med en skikkelig målleksjon av Molde.  7-0 forteller sitt om det. Pussig nok ble ikke TIL utspilt i denne kampen.  I perioder var laget på offensiven, men til tross for svakt forsvarsspill av Molde, greide ikke TILå putte ballen i mål. Scoringen sto derimot Molde for. Kjappe angrep satte ofte TIL-forsvaret på prøve - en prøve som aldri TIL-guttene greide å løse. Et par av målene var direkte forsvarstabber, mens det var god klasse av de øvrige.

Til tross for utklassingen ga TIL aldri opp, Trond Steinar Albertsen, som var TILs mest positive, hadde to sjanser i første omgang. Først et godt skudd som gikk like utenfor, og like etter ei heading som gikk samme veg. I åpningen av andre omgang var det Truls Jensen som missbrukte en stor sjanse etter at Molde-keeperen var utspilt.

Den mest synlige forskjellen mellom lagene var viktige faktorer som tempo og sammenheng i laget. Akkurat her var Molde minst en klasse bedre enn TIL. Når det gjaldt og utnytte målsjansene var Molde minst et par klasser over sine gjester.

Oppdatert: 01.01.2004