2.div.avd.C 1978: Tromsø IL - Brønnøysund

Vel, folkens - om en aldri så motsigende, på nytt er vi nødt til si oss misfornøyd med det spillet TIL serverer om dagen. På bakgrunn av at laget har scoret 15 ganger på de siste tre kampene, skal det innrømmes at også vi har vanskelig for å få vår oppfatning av lagets spill, til å harmonere med resultatet. Men der er et faktum at TIL i vår spilte mer atraktiv fotball ute på banen enn de gjør nå. Men la det skyndsomt være føyd til at vi selvsagt foretrekker målrik fotball fremfor finurlige snurrepiperier og fikse tekniske finesser på midtbanen.

I så måte ble St.Hansaften innledet en riktig orgie. Selv om spillet ikke var av høyeste klasse, og tempoet heller labert, var flere av scoringene virkelig perler. F. eks. Trond Steinar Albertsens åpningsmål, en velplassert heading etter innlegg fra fetter Johnny. De to Albertsen-guttene sto for to tredjedeler av scoringene, hvorav de også var resultat av glimrende hodespill. Terje Nicolaysen hadde også en scoring inne, men den ble annulert av uforståelige grunner for offside.

Men de mange målene til tross, vi kan ikke forstå annet en at dette resultatet mot Brønnøysund vil bli kopiert av mange lag i årets annendivisjon. Og laget ble direkte overkjørt av et TIL-lag som ikke tok fram sitt beste. En rekke feilpasninger skjemmet hjemmelaget, men på plussiden skal det anføres at det hele tiden ble kjørt godt ut på vingene, her finner man nok den vesentlige årsaken til at sluttresultatet ble 6-1. TILs beste Torfinn Ingebrigtsen. 

   Dommer Hans Fagge, Falken, god i en lettdømt kamp.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 21.12.2003

Del dette: