3.div.TITO 1977: Tromsø IL - Storsteinnes IL

TIL har tenkt å være med i TITO-dansen. De er i allefall helt klart etter at laget slo Storsteinnes 3-1.  Det var et TIL-lag som spilte ut et kjempene Storsteinnes, og som til tider leverte et meget oppløftende fotballspill. Med slike takter kommer TIL til å hevde seg meget godt i årets serie. Fremgangen fra de siste kampene var markant. Og seieren kunne meget lett være større.

TIL hadde slett ingen lett oppgave. Storsteinnes la opp taktikken med en ting før øyet - å rive opp TILs spill, og kjempe TIL-laget ut av stilen. Det lyktes i åpningsminuttene, da hadde TIL store problemer med å komme i gang. Men så skjedde det. En høy ball ble lagt inn i Storsteinnes-feltet og keeper nølte, Kent Kristoffersen stakk fram og greide nærmest å springe ballen i mål.  Dermed 1-0 til TIL.

Storsteinnes utlignet imidlertid bare minutter senere. Da ante man at en liten sensasjon lå i lufta. Noen minutter senere var imidlertid TIL på farten igjen, et pent angrep ble ført opp på venstre siden, og fra spiss vinkel skjøt Kent Kristoffersen mot mål. Torfinn Ingebrigtsen kom som ei kule inn i feltet og headet knallhardt i nettet. Ei virkelig praktscoring.

Etter denne scoringen spilte TIL tildels meget bra fotball, det var bredde over angrepet. TIL åpnet med å presse også etter pause. Vi noterte flere store sjanser, og det kunne lett blitt scoringer. Etter en halv time kunne Ulf Torsteinsen - i meget offensiv backrolle for anledningen - fastsette sluttresultatet til 3-1 med et  godt skudd fra 20 meter.