3.div.TITO 1977: Tromsø IL - Bardufoss OIF

At TIL i praksis er seriemester gjør vi oss ikke umaken verd å nevne i alt for stor grad. At BOIF derimot er på full fart mot 4. divisjonen, bør vi kanskje dvele litt ved. I realiteten tok det TIL 8 minutter å slå BOIF. Da satt den første ballen bak Tom Agnalt, og gjestene klarte aldri å "reise" seg igjen. Det var Hans-Tore Bjerkaas som var sistemann på ballen. Han fikk en skreddersydd pasning fra Kent Kristoffersen som var kommet fri på venstresiden, og skuddet satt kontant i nettaket.

I perioder av første omgang spilte TIL relativt bra fotball på det sleipe underlaget, og de teknisk gode TIL-spillerne var sine motstandere overlegne i alt.  2-0 sto Kent Kristoffersen for, men han må dele æren med Arve Antonsen. Sistnevnte kjempet seg fram på høyresiden og skjøt. Keeper halvklarerte skuddet og ballen gikk til Kent Kristoffersen, som fra to meters hold hadde all verdens tid til å score.

3-0 ble det bare fire minutter senere, og på nytt var det Kent Kristoffersen som sto for scoringen. Torfinn Ingebrigtsen kjørte opp på venstresiden helt alene. Keeper stormet ut for å møte ham. Ved 16-meterenstreken vippet Ingebrigtsen ballen over BOIF-keeperen og sendte en pasning til Kent Kristoffersen som skjøt kontant forbi to BOIF-forsvarere som hadde inntatt målstreken.

Flere mål ble det ikke, men i annen omgang var TIL flere ganger frampå og forsøkte seg. Det ble til tider sløst med de mest opplagte sjanser. Det er vanskelig å være toppkonsentrert når man leder 3-0. Nå ble dette ingen kamp som vil bli husket, - dertil var TIL for dominerende.

Bra dommer var Tormod Nygård, Øvre Sallangen.

Oppdatert: 17.12.2003