3.div.TITO 1977: Bardufoss OIF - Tromsø IL

TIL tok et nytt steg mot TITO-mesterskapet, og BOIF gjorde nedrykkingsstriden adskillig mer spennende. Det er konklusjonen man kan trekke etter at BOIF og TIL spilte uavgjort 2-2 på Moen Stadion. BOIF la opp i rene cup-stilen og de klarte da også å få TIL ut av stilen i første omgang. Tett markering og full innsats var tydeligvis oppskriften som skulle gi hjemmelaget to poeng.

Da BOIF gikk opp til 1-0 var det fullt fortjent. Det var langt mere sting i BOIF-guttene i startfasen av kampen. Scoringen kom etter frispark fra høyre, og en umarkert Kristian Olsen omgjorde sjansen i scoring. Kristian Olsen spilte en meget god kamp og han ga TIL-forsvaret store problemer. Men ut i første omgang ble Kristian Olsen skadet, og måtte bringes til lege. Spillet hardnet til etter dette, men BOIF hadde fortsatt føringen. TIL skulle absolutt drible av en mann før det siste skuddet, og det lyktes ikke i BOIFs meget gode markering.

Når BOIF og TIL møtes er det vanlig med litt dramatikk. Midt i omgangen mistet kampens dommer Frantz Jensen, taket på kampen og to gule kort måtte utleveres. Da BOIF gikk opp til 2-0 like etter sidebytte, trodde de fleste at poengene skulle gå til hjemmelaget. Denne scoringen så ut til å tenne TIL-guttene. 13 minutter etterpå kom reduseringen etter Johnny Albertsen frispilte Hans Tore Bjerkås.

Det så ut til at BOIF skulle ro seieren i land, men så kom TILs utligning. Johnny Albertsen kom fram på høyre siden av 16-meteren og sendte en knallhard markryper i nettet. En fortjent redusering og begge lagene kan si seg fornøyd med poengdeling.  TIL sikret seg seriemesterskapet og BOIF klatret forbi Skøelv, og besetter plassen tredje sist på tabellen.

Dommer var Frantz Jensen fra Furuflaten.

Oppdatert: 17.12.2003