3.div.TITO 1976: Storfjord IL - Tromsø IL

I øyeblikket er Tromsø IL klart TITO-seriens beste lag. Mot Storfjord på gressbanen i Nordkjosbotn levnet TIL-laget ingen tvil om den saken. Ikke nok med at seieren kom til å lyde på hele 6-0, men spillet var meget overbevisende. Storfjord ble overspilt gjennom hele kampen, og seieren kunne faktisk godt vært atskillig større. Så mange mål-tilbud hadde TIL.

Kampen åpnet med et markert TIL-overtak  - som stort sett varte gjennom 90 minutter, og det gikk bare to minutter før første ballen lå i nettet. Johnny Albertsen satte kontant en returball fra keeper like innefor stolpen fra en 8-10 meter. Og bare fire minutter senere lå ball nummer to i nettet. Det var et langskudd fra 20 meter som Hans-Tore Bjerkaas sendte i veg. I denne perioden hadde TIL et hav av sjanser, og det burde blitt flere mål. 3-0 kom imidlertid ikke før etter 23 minutter, da Odd Erik Bergås gikk opp på hjørnet av 5-meteren og satte et overlegg fra venstre i mål med hodet.

Etter pause fortsatte TIL-presset, og det gikk ikke mange minutter før TIL gikk opp til 4-0. Arve Antonsen fintet ut en forsvarsspiller, og skjøt pent til side for keeper. De to siste scoringene kom helt i slutten av omgangen. Arne Johnsen lagde 5-0 etter en pen heading etter corner. Johnny Albertsen fastsatte sluttresultatet til 6-0 fem minutter før slutt, da han møtte et overlegg med hodet og headet kontant i mål.

Dommer var Frantz Jensen, Furuflaten, meget god.

Oppdatert: 05.12.2003