3.div.TITO 1976: Nordreisa IL - Tromsø IL

Det ble poengdeling i TITO-oppgjøret mellom Nordreisa og Tromsø IL på Storslett Stadion, etter spill og sjanser var resultatet rettferdig. Kampen sett under ett var meget jevnspilt. Begge lag skiftet om føringen, og hadde tilsvarende like mange måltilbud.

TIL åpnet så avgjort best, og hadde spillet de første 20 minuttene. Men laget klarte ikke å avslutte angrepene sine skikkelig, et problem som nå ser ut til å gå igjen fra kamp til kamp. Nå hadde også Nordreisa sine tilbud, og på ett av dem ble det også scoring, Johan Ludvik Kvien var sist på ballen.

Andre omgang bar preg av større innsat og kjemping fra begge lags side. Tempoet ble skrudd opp, og gjestene kjempet feberilsk for redusering. I omgangens åttende minutt fikk Ulf Torsteinsen stå alene i hjemmelagets forsvarsfelt, og skuddet fra ti meters hold hadde Rolf A. Pettersen i Nordreisa-målet ingen mulighet til å redde.

Etter dette var det mye kjemping fra begge lags side. TILs Harald Andersen var helt alene med keeper et par ganger, men Pettersen reddet mesterlig. Også hjemmelaget hadde sine klare sjanser, men flere mål ble det ikke.  

Dommer Magne Fredriksen, Storsteinnes, hadde en del tvilsomme avgjørelser.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 04.12.2003

Del dette: