3.div.TITO 1974: Tromsø IL - Skjervøy IK

Tromsø IL hadde alle fordelene på sin side da de stilte opp mot Skjervøy IK på Alfheim Stadions gress. På forhånd viste lagets spillere at TITO-lederen Furuflaten dagen før hadde tapt sin første kamp for året mot Skarp - og om TIL gikk seirende ut av oppgjøret mot Skjervøy ville TITO-toeren bare ligge poenget bak Furuflaten.

Og det ble seier for TIL, den kom til å lyde på 2-0, etter en scoring i hver omgang. Endel skader i TIL-laget gjorde sitt til at det store spillet ikke ble vist, men at de skulle bli så dårlig som i denne kampen hadde vi ikke trodd. Dette er vel den dårligste kampen TIL har spilt iår. Det skulle bli Sigurd Dale og Torfinn Ingebrigtsen som denne gang kom på scoringslisten, etter bare syv minutters spill fikk Sigurd Dale en ypperlig ball fra Arne Andreassen, og hans skudd i Skjervøy-målet var like ypperlig.

TIL tok nok en del over i andre omgang, men var på ingen måte sin motstander overlegen. Ingen ville sagt noe om Skjervøy hadde fått en scoring i løpet av de 2x45 minuttene.

Denne gangen ble kampen utmerket ledet av Fløyas Wiggo Fjellberg.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 20.11.2003