3.div.TITO 1974: Skjervøy IK - Tromsø IL

Jack Andersen har fått sitt definitive gjennombrudd i TIL-trøya, og det samtidig som de øvrige aktørene på Tromsø-laget fikk spillet til å gli slik vi vet de kan på sitt beste. Den tidligere Mjølner-spilleren, som også har hatt gjesteopptredener i Skarp og TUIL, jobbet denne gangen hele kampen gjennom som en helt, og det medførte at han i løpet av knappe 20 minutter av andre omgang dundret inn to mål. Det første rolig og velplassert helt oppe i vinkelen, det andre stusset han inn med bakhodet etter en høy ball inne i feltet.

Tromsø IL spilte 4-2-4-system, noe som medførte at Skjervøy aldri kom til, TIL kunne vunnet med både tre og fire mål til. Første omgang var målløs, selv om TIL så absolutt hadde brukbare scoringssjanser. Arne Andreassen spilt denne gangen midtstopper og gjorde det på en utmerket måte.

Det ser ut som om Andreassen hadde funnet sin plass på laget. Også Sigurd Dale overrasket, i likhet med Arne Sæther og Svein Arne Olsen. Det var fra sistnevnte, pasningen kom som Jack Andersen scoret sitt første mål på, to minutter ut i andre omgang.   

Dommer Jens Petter Jensen, Lyngen, upåklagelig.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 14.11.2003

Del dette: