3.div.TITO 1973: Tromsø IL - Fløya

Vel Fløya-gutter, dere får ha meg unnskyldt, dette var ett urettferdig resultat, la gå at dere i utgangspunktet spilte for 0-0, det vil da også holde til kvalifiseringskamp mot Nor, Narvik. La også gå at Gunnar Fjellberg til fulle også utførte den jobb en keeper er satt til å gjøre. Det som kom, tok han, og var han en skjelden gang utspilt, overtok en velplassert back oppgaven. Men mest av alt var det vel "fru Fortuna" som avgjorde kampen.

Ikke i en eneste av kampens nitti minutter unnlot TIL å notere seg for målsjanser, mens Fløya bare hadde en, ikke et eneste corner i Fløyas favør ble notert. Det kan ikke nektes for at det var en prestasjon av de helt stor å klare å holde buret rent mot de bastante angrepsbølger som uoppholdelig flommet dem i møte. Når alt dette er sagt er Fløya en verdig TITO-vinner, de var best over tid, det vil si i fjorten kamper, selv om de ble tett fulgt av TIL. Nå krysser vi fingrene for at de klarer seg mot Nor.

TILs beste denne kampen var Dagfinn Rognmo med Arne Andreassen, Arne Johnsen, Svein Arne Olsen og Arne Sæther hakk i hel.   

Forbundsdommer Asbjørn Normark var meget god i en vanskelig kamp.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 13.11.2003

Del dette: