3.div.TITO 1973: Tromsø IL - Bardufoss OIF

Både BOIF og TIL må spille adskillige hakk bedre enn de gjorde i åpningskampen på Alfheim Stadion, om de skal gjøre seg forhåpninger å vinne årets TITO-serie. Likevel skal vi ikke se bort fra den muligheten at Torfinn Ingebrigtsens meget heldige scoring midt i første omgang, kan komme til å avgjøre hele serien til syvende og sist.

Det blir en jevn og spennende TITO-serie iår - den påstanden står vi fortsatt ved, selv om ingen av de to favorittene som var i sving i denne kampen imponerte i nevneverdig grad. Dertil var spillet i perioder altfor tilfeldig. Forsvarsrekka og Rolf Holsbø Johansen leverte en solid kamp, slik at gjestenes helt store sjanser uteble.

Ellers var det hjemmelaget som var frampå og snuste på nettkjenningen, men mot et så uryddig forsvar som BOIF hadde denne gangen burde man ha greid å score uten hjelp av en uheldig keeper. Scoringen kom nemlig etter at Knut Lorentzen bare halvklarerte et skråskudd fra Sigurd Dale, og en alltid like påpasselig Torfinn Ingebrigtsen puttet ballen i mål.

Ellers noterte vi oss gode skudd både på Arnt Hugo Lund, Arne Andreassen og Sigurd Dales konto, men gode nok er de altså ennå ikke. Dermed ble det ingen gledelig fornøyelse for tilskuerne denne sure lørdags ettermiddagen.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 08.11.2003

Del dette: