3.div.TITO 1973: Lyngen IL - Tromsø IL

Det virket ikke som noen av lagene var oppmerksom på at TITO-kampen på Polleide var en virkelig skjebnekamp. I labert tempo klarte TIL å vinne 2-0 over Lyngen IL, og dermed har gjestene muligheter med å vinne TITO-serien, mens det andre nedrykkings-laget fra annendivisjon nå har meget reelle muligheter for å rykke videre ned til fjerdedivisjon.

Lyngen la denne gang opp til å rive opp TILs spill, men med Egil Langgård som enslig svale i løperekka ble kontrastøtene aldri farlige. TILs første mål kom på straffe like før pause, idet Markus Mortensen måtte ta hendene til hjelp for å avverge en ball som ellers ville ha gått i mål.

I andre omgang lot det til at TIL egentlig var fornøyd med 1-0, særlig alvorlige forsøk på å øke ledelsen så man ikke. Mer var man vel interessert i å holde  ballen innen laget, enn egentlig å gå aggresivt til verks for å få flere mål. Imidlertid må Torfinn Ingebrigtsen nevnes særskilt for sitt stor gåpåhumør. Han kom nok alt i alt best i fra kampen av de rødhvite. Men det ble Dagfinn Rognmo som avgjorde det hele definitivt med et langskudd ti minutter før full tid.   

God dommer var forbundsdommer-aspirant Magne Fredriksen, Storsteinnes.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 13.11.2003

Del dette: