3.div.TITO 1973: Furuflaten IL - Tromsø IL

Torfinn Ingebrigtsen ble dagens helt da hans lag Tromsø Idrettslag møtte hjemmelaget Furuflaten IL. Ett mål i første omgang og to i andre omgang, med andre ord "hat trix", sto unge Ingebrigtsen for. Bortsett fra disse tre scoringene fikk Furuflaten inn en ball i det 80 minutt, slik at TIL kunne føye nok en seier til sin merittliste.

Det var tydelig at Furuflaten vill sette TIL på plass i sin "hjemme-hule", de satte igang med et oppjaget tempo helt fra avspark. Og hjemmelaget var faktisk farlig frempå et par ganger, før Torfinn Ingebrigtsen kunne sette hodet til en nydelig ball fra Arne Andreassen. Men tross denne TIL-scoringen slappet ikke Furuflaten av. TIL prøvde forgjevest å få ballen til å gli langs bakken, mens Furuflaten gjorde hva de kunne for å jage opp spillet og spille høye baller.

I andre omgang maktet imidlertid TIL å få til noe av sitt "maskinspill", spesielt etter at Torfinn Ingebrigtsen hadde økt på til 3-0, etter bare sju minutters spill av denne omgangen. Banens beste spiller ble imidlertid Hans Tore Bjerkås, Hans rolige natur og hans evner til å dempe ned spillet - at han lyktes i deler av andre omgang kom tydelig fram. Vi er selvsagt meget fornøyd med denne seieren, sier TILs trener Arne Karlsen etter kampen.

Oppdatert: 09.11.2003