3.div.TITO 1973: Bardu IL - Tromsø IL

Igjen en publikumskamp med hele seks scoringer og stort tempo, TIL kan krediteres for hele fem mål på scoringstabellen og to poeng. Hjemmelaget åpnet best og allerede etter to minutter hadde de en sjanse som strøk over tverrliggeren, fem minutter senere var Bardu igjen frampå og ga hjemmelaget ledelsen med et direkte skudd fra 20 meters hold. Bardu beholdt initiativet selv om Arnt Hugo Lund utlignet et par minutter senere etter inndirekte frispark innenfor 16-meteren, men da Sigurd Dale etter halvspilt første omgang lobbet en ball over klynga, og Bardus Per Bjørn Lundberg styrte ballen i eget mål med hodet, var også kruttet ute av hjemmelaget.

TIL overtok mer og mer av spillet, men det gikk hele førti minutter før det ble flere scoringer, men når de først kom løp det hele tre baller i Bardu-buret på tolv minutter. Først ved Sigurd Dale, ett mesterskudd på direkten, der etter Arne Andreassen med en markkryper like ved stanga. Samme mann tok også straffesparket, dømt etter aktiv hands innenfor 16-meteren.

TIL-laget var best, men fem scoringer var i meste laget etter det angrepsspillet som ble vist. De utallige sjansene burde gitt flere scoringer, men TIL har tydeligvis ikke noen farlige spisser. Arnt Hugo Lund, Sigurd Dale og Torfinn Ingebrigtsen er gode ballbehandlere, men er litt trege i skuddøyeblikket. Likevell, det er ikke mange lag som kan by TIL kamp om seriemesterskapet.  Kampen gikk på gressbanen i Bardu, og ca. 300 tilskuere frydet seg over de mange scoringene.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 09.11.2003

Del dette: