2.div.avd.C 1972: Tromsø IL - Bodø Glimt

TIL-guttene hadde seieren innen rekkevidde mot slutten av andre omgang, Glimt-forsvaret beveget seg flere ganger på gyngende grunn, og da ikke bare som følge av banens beskaffenhet. Hele første omgang må få betengnelsen stillingskrig, dog med Glimt som det førende lag.

Men i denne fasen av kampen leverte TIL-forsvaret en innsats, som gjorde oss innstilt på lete på denne kanten for å finne TILs beste spiller. Og ved kampens slutt sto vi igjen med backen Svein Arne Olsen, og fremste midtstopper Per Arne Hansen som de mest aktuelle kanditater.

Direkte fare på ferde var det nemlig aldri foran TIL-buret. Scoringen som satte defintivt bom for hjemmelagets håp om å berge seg ved egen hjelp, kom før det var godt ti minutter av andre omgang, kunne likegodt vært sanksjonert av julenissen som av dommeren. (uten sammenligning forøvrig). Ett langt overlegg fra Jacob Klette kom farlig nær TILs tverrligger, og i steden for å vippe ballen over, forsøkte Rolf Johansen å holde den, med den følge at han meget beleilig slapp den rett ned på skuddbeinet til en Glimt-angriper.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 07.11.2003

Del dette: