Cup NM 2.kvalikkrunde omkamp 1971: Skarp - Tromsø IL

Det blir ny omkamp i cupen mellom Skarp og Tromsø IL. Igjen ble det uavgjort, denne gangen klarte begge lag å score et mål. Skarp sjokkåpnet, etter to minutter tok de ledelsen ved Roald Olsen, vel 20 minutter senere sørget Torfinn Ingebrigtsen for 1-1. Det var Skarp som overrasket mest denne gangen. Laget spilte jevnt med Tromsø IL, og hadde en god del virkelige store målsjanser, men noen stor kamp ble det ikke.

TIL var hurtigst på ballen i første omgang, men Skarp kjempet hardt og rev opp spillet, og ga aldri TIL roen laget trengte. Et usikkert forsvar var også på gyngende grunn enkelte perioder. Og heller ikke på midtbanen klarte TIL å få kontroll. Ikke minst på grunn av at Arne Andreassen langt fra var på topp. Lagets løperekke fikk også demonstrert sin inneffektivitet - og det må et langt annet spill til dersom laget skal ha sjanser mot Bodø/Glimt til uka.

TILs beste var Edmund Kristoffersen i forsvaret. Dag Rafaelsen hadde ei redning av klasse, mens det var temmelig tynt i løperekka.

Dommer Magne Fredriksen, Storsteinnes, var ikke på topp, og ville ikke klart forbundsgraden på denne kampen.

Oppdatert: 24.10.2003