3.div.TITO 1970: Tromsø IL - Nordreisa IL

Denne kampen skulle vært spilt 14. juni, så nå skal tabellen være jevn. Ja, TIL klarte å sikre seg to nye poeng på Alfheim. Og hengekamp ble det til fulle - i alle fall hang TIL-scoringen lenge i lufta før kampen ble avgjort. Åtte minutter før slutt sørget Torfinn Ingebrigtsen for 1-0 med en scoring av den typen som er blitt hans varemerke denne sesongen. Rolig og behersket plasserte han ballen utenfor gjestekeeperens rekkevidde.

Til da hadde hjemmelaget presset like hardt som gjestene hadde kjempet, men altså uten tellende resultat. Nordreisas opptredener foran mål var temmelig sporadiske. Særlig i andre omgang var TIL-presset markert, men kontant og markert forsvarspill satte stadig bom for et noe lett TIL-angrep.

Hos gjestene kom Kjell Båtnes og keeper Gudmund Hellberg godt fra det. Mens TIL-guttene hadde sin beste i Arnt Hugo Lund, Per Arne Hansen og Steinar Pedersen.

Dommeren, Alf Gundersen, Fossekallen, kom bra fra kampen, men snøt etter vår mening TIL for et straffe i kampens første minutter.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 20.10.2003