4.div.TITO 1969: Tromsø IL - Tromsdalen UIL

Det var intet som sto på spill for noen av partene da Tromsdalen UIL og Tromsø IL spilte årets siste TITO-kamp i Tromsø. Det fremgikk også tydelig av spillet. Det meste foregikk mellom 16-metrene, og de to målmennene hadde en rolig dag, spesielt i første omgang.

TUIL åpnet med ganske kraftig vind i ryggen, uten å klare å dra nytte av den. Fremspillene ble som regel for lange og ble snappet opp av en god og påpasselig Roy Johansen i TIL-målet. TIL hadde de beste sjansene selv om de ikke lå nevneverdig over i spill.

Andre omgang startet med et lite overtak til Tromsdalen, uten at TIL-forsvaret ble satt på noen alvorlig prøve. Etter 22 minutter kom kampens eneste mål, det ble laget av Steinar Pedersen, etter et godt gjennomspill. Etter dette overtok TIL mer og mer av spillet og hadde flere gode sjanser. Både Kjell Falung og Arne Andreassen hadde meget gode forsøk. På TILs lag var Roy Johansen god og sikker i mål. Lagets bestemann var Svein Gustavsen, og i løperekka vil vi fremheve Steinar Pedersen som viste fin forståelse av spillet. Tromsdalen hadde sine beste folk i midtstopperen Odd Harry Olsen, midtbanespilleren Knut Rafaelsen og Reidar Jensen i løperekka.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 11.10.2003

Del dette: