4.div.TITO 1969: Tromsø IL - Lyngen IL

En dommertabbe fratok TIL det ene poenget mot Lyngen på Valhall Stadion, et poeng bylaget hadde fortjent å få beholde. Resultatet av kampen ble 0-0, men da hadde TIL fått annulert et mål på uforklarlig grunnlag. Det var 25 minutter ut i første omgang at Lyngen-keeperen kastet seg fram på et innlegg og mistet ballen. TILs Arne Andreassen snappet den opp og nettet, men dommeren, Torbjøn Nilsen fra Silsand, godkjente ikke målet på grunn av angrep på keeper.

Ellers var det få situasjoner det luktet mål av i denne kampen. Begge lag spilte i utpreget cup-stil. Det ble kjempet om hver eneste ball, men det lille som var av banespill sto TIL for. Imidletid manglet laget fortsatt goal-gettere. Hjemmelaget hadde sine beste i Edmund Kristoffersen og Roy Johansen. Også Svein Hugo Hansen kom godt fra kampen.