4.div.TITO 1968: Tromsø IL - Bardufoss OIF

Den flaksen som fulgte BOIF helt til topps i fjorårets TITO-serie, den har forlatt laget fullstendig, og det må nok en gang slås fast etter kampen på Alfheim gressbane. Det er vel fjerde kampen i årets serie som det gode Bardufoss-laget uten regelrett uflaks burde ha sikret seg i hvert fall ett av poengene.

Hjemmelaget kjempet som isralittere, og vant også krigen på enda kortere tid, enn hin historiske lynkrig ble avgjordt på, tross i at selve strategen - TIL-guttenes Dajan, Jon Risa - har forlatt laget og Tromsø for godt. Gjestene hadde føringen omlag sekstifem minutter av kampen. Men uten at TIL-keeperen leverte noe storkamp, holdt det bare til en scoring, og den kom for sent til å trekke med seg noe poenggivende.

TIL-guttene hadde nemlig til fulle forsynt seg av "Fru Fortunas" overflod. Og med en scoring i første og en i andre omgang tok de to hardt tiltrengte, men ikke fortjente poeng. Hjemmelaget var også absolutt ikke fri for målsjanser, men om det første målet var en perle av et langskudd fra Edmund Kristoffersen midt i første omgang, så kan det ikke på noen måte overskygge det faktum at Jan Willy Klungseths mål fra spiss vinket ti minutter ut i andre omgang, absolutt må skrives på kontoen for uforutsette inntekter.

TIL hadde nok sin beste i Arne Andreassen på høyre angrepsside, mens Dagfinn Holst gang på gang ryddet opp i prekære situasjoner som det var nok av i forsvarsonen.  

Forbundsdommer Wiggo Fjelberg, Fløya, dømte periodevis godt.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 04.10.2003

Del dette: