4.div.TITO 1968: Skøelv - Tromsø IL

Etter første målet var det aldri tvil hvor seieren skulle havne, da TIL var på besøk i Skøelv. Og det målet var en ren foræring fra Skøelv-keeperen som spilte ballen ut, direkte til Jon Risa, som bare hadde å putte den i mål. Samme keeper var for øvrig riktig i det spandable hjørnet i denne kampen, og gjorde lite for å hindre TIL-guttene for å få mål på det meste de hadde av sjanser.

Det var direkte klasseforskjell mellom lagene, noe som ikke inspirerte til godt spill eller kraftig innsats fra noen av partene. Dermed var det bare et spørsmål som ble løst i løpet av de nitti minuttene. Hvor stor skulle seieren bli ?. Fasit ble 7-0, og dermed har TIL notert seg for den største seieren i TITO-serien hittil.

TILs forsvar ble aldri satt på noen virkelig prøve, men hjemmelaget hadde flere gode sjanser som kunne gitt mål i andre omgang. Og publikum utmerket seg med tilrop og kjeftbruk av en art som til og med virket avskrekkende på hjemmelaget. Å le og applaudere når en spiller blir skadet burde et sportsinteressert publikum i alle fall holde seg for god til.

God dommer med behagelig fremferd var Erik Braathen, Finnsnes.

Oppdatert: 03.10.2003