4.div.TITO 1968: Nordkjosbotn IL - Tromsø IL

Nordkjosbotn bet godt fra seg i 4. divisjonskampen mot Tromsø IL, men måtte til slutt se seg slått med 1-2. Tromsø-laget hadde et klart overtak i spill i første omgang, og burde ledet med mer enn 1-0.  I andre omgang kom imidlertid Nordkjosbotn sterkt, og overtok kontrollen på midtbanen. De greide også å utligne - ved Alf Sætre etter tjue minutter. Bare to minutter senere ble det imidlertid 2-1, da Jon Risa fikk puttet en ball i nettet, i kaoset som oppsto etter at TIL hadde fått inndirekte frispark fra fem meter.

TILs første mål ble laget etter en halv time i første omgang av Svein Hugo Hansen, som fikk stå i ro og sikte inn kanonen fra 16 meter. Banens beste spiller var utvilsomt Norkjosbotns keeper Oddbjørn Heimly, som var den direkte årsaken til at NIL greide seg så bra i første omgang. I andre omgang kunne de gjerne fått flere mål, de hadde mange gode sjanser, men løperne spilte litt for tilfeldig og lite planmessig. TIL fikk både Svein Hugo Hansen og Kjell Falung skadet slik at de måtte forlate banen.

Oppdatert: 04.10.2003