4.div.TITO 1968: Bardufoss OIF - Tromsø IL

TIL stilte som favoritt på Rustadhøgda gressbane. Det virket som TIL ikke klarte helt å bære favorittstemplet, i det BOIF overtok føringen av kampen allerede etter avspark. Og etter 12 minutter fyrte Jostein Jørgensen av en kanon som satt der den skulle. Det ble vekslende spill etter den scoringen, men en merket seg at BOIF-spillerne var adskillig raskere på ballen enn TIL, og vant nesten hver duell. TIL spilte et overdrevet småspill som ikke førte frem på den regnevåte og tunge gressbanen. Etter 30 minutter scoret Jostein Jørgensen igjen. BOIF overtok nå helt, og de fikk nok en scoring, så pauseresultatet ble 3-0.

BOIF startet best også etter pause, og de sørget for to nye scoringer. Da det var femten minutter igjen scoret TIL sitt eneste mål ved Svein Hugo Hansen.

TIL spilte etter 4-2-4-system, som laget på ingen måter behersket. Forsvarerne spilte på linje, og midtbanespillerne fikk dårlig kontakt med sine løpere. På TILs lag spilte Magne Johansen og Edmund Kristoffersen en bra kamp, uten å komme opp mot sitt beste.

Oppdatert: 05.10.2003