NNM 3.runde 1967: Tromsø IL - Andenes IL

Skulle TIL gått videre i cupen, måtte Andenes hatt en annen keeper enn Willy Kristiansen, - men ikke nok med det, TIL måtte hatt en annen løperekke. Andenes var ikke snauere enn at de slo TIL ut av den nord-norske cup 1-0. Målet ble scoret etter et kvarters spill av andre omgang. Det var ingen stor kamp de 300 tilskuerne som var møtt fram fikk se. og det de kanske ville huske, er vel et par tre gode redninger av Andenes keeper Willy Kristiansen.

Kampen åpnet med et markert overtak for TIL. Guttene spilte seg fram til en rekke gode sjanser, men det ble med det. Skuddene uteble og dermed også målene. Etter ti minutters spill hadde Andenes en kjempesjanse, men Bjørn Steinar Johansen reddet på streken.

I annen omgang åpnet Andenes best, men spillet hadde jevnet seg ut, da en lang stikkball fra Andenes-forsvaret ble snappet opp av Frank Johannessen som løp fra hele TIL-forsvaret og skjøt i tverrliggeren, returballen satte Holgeir Hoffstad i nettet. Nå gikk Andenes i forsvar og klarte å holde ledelsen. Som sagt ingen stor kamp på Valhall-gresset, TILs beste var Svein Gustavsen og Jon Risa.