4.div.TITO 1967: Tromsø IL - Finnsnes IL

Det ble som ventet hjemmeseier på Valhall Stadion mellom Tromsø IL og Finnsnes IL, men selv om TIL-guttene sikret seg begge poengene med 3-0, er det ingen grunn til å se lyst på situasjonen for Tormsø-laget. Finnsnes var ikke bedre enn de tidligere resultatene har vist, og det var utelukkende manglende innsatsvilje hos hjemmelaget som gjorde at seieren ikke ble større.

Tross en sterk motvind for hjemmelaget , startet det opp med den ene målsjansen etter den andre, uten at Finnsnes-guttene klarte å kvittere for noen av dem. De gikk imidlertid 20 minutter før sjansene ga mål. Jon Risa la an til et langskudd fra 20 meters hold, en forsvarer gikk på og sneiet så vidt ballen før den føk i nettet.

I andre omgang øket Sigurd Dale til 2-0 på et pent direkteskudd etter ti minutters spill. Og Per Arne Hansen scoret kampens siste mål midt i omgangen etter møljespill foran mål. Også i denne omgangen hadde TIL et utall av sjanser, men få ga uttelling. På hjemmelaget finner vi grunn til å fremheve Dagfinn Holst som arbeidet energisk og godt hele kampen gjennom, mens Arnt Hugo Lund var beste angriper denne gang.

Dommeren, Hjalmar Bakke, må utvilsomt dømt bedre enn dette.

Oppdatert: 25.09.2003