4.div.TITO 1967: Tromsø IL - Bardufoss OIL

Både overmodige TIL-patrioter og engstelige BOIF-tilhengere hadde ventet seg en nedsabling  i seriekampen på Valhall Stadion, etter at bylaget hadde levert en overbevisende innsats i privatkampen mot Steinkjer. Men den gang ei. I et oppgjør der alt som ble gjordt på banen, viste et skrikende behov for fotballferie, forærte TIL-guttene bort et poeng.

Det mest spennende øyeblikk i denne kampen var hver gang ballen forsvant bak nordmålet, skulle det lykkes å finne den igjen ?  I første omgang måtte dommeren legge til tida uavlatelig, så etter hvert ble dette den lengst seriekampen som har vært spilt i år. Og det var langt mellom lyspunktene.

Men et av dem vil huskes. Det var midt i andre omgang da TILs Svein Hugo Hansen ekspederte et knallhardt innlegg fra høyre videre på direkten, etter en nærmest akrobatisk kroppsdreining, den suste hårfint utenfor. Hårfint utenfor gikk også "Bror" Bygdnes straffespark like før. Av spillerne var det ikke mange som var over pari, vi har notert oss hjemmelagets Dagfinn Holst og Bjørn Steinar Johansen på plussiden.  

Best figur gjorde utvilsomt dommeren, Gunnar Fjellberg fra Fløya, som måtte steppe inn for den oppsatte dommer som ikke møtte. Han dømte myndig og godt.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 26.09.2003

Del dette: