4.div.TITO 1967: Mellembygd IL - Tromsø IL

Møtet mellom Mellembygd og Tromsø IL i Mellembygd ble ikke riktig det man hadde ventet, heller ikke ble kampen som helhet slik som første omgang lovet. Innsatsfylt, hurtig og oppfinnsomt spill gled etter hvert over i luftig, kraftfylt og panikkartet sparking. Og vi må nok også laste dommeren, Steinar Thunes, BOIF, for at oppgjøret ble litt av en knokkelkamp.

Og etter tretten minutter sørget Mellembygd å ta ledelsen uten at noen kan si at det var ufortjent. Og så var det TILs tur, Arne Sæther fikk en heldig fot på et innlegg fra Jon Risa, og Mellembygds ledelse var borte. Men hvor lenge var Adam i paradiset, Mellembygd sørget igjen for ledelse i det 30. minutt. Men TIL kom tilbake, fem minutter senere sørget Jon Risa for balanse i regnskapet, da han så vidt fikk tuppet ballen i mål.

Kampen ble mere og mer knokkelaktig, kjeftbruk og dommeravgjørelser ble mer og mer tilfeldig. Ved to anledninger ble TIL frarøvet straffespark. Alt i alt var ikke gjestene bedre enn hjemmelaget, så resultatet var nok rettferdig. Jon Risa var TILs beste med sitt gå på humør.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 26.09.2003

Del dette: