4.div.TITO 1967: Finnsnes IL - Tromsø IL

Tromsø IL ledet 2-0 før Finnsnes IL fikk igang sitt første skikkelig angrep i kampen mellom de to lag på Finnsnes. Da var det gått 15 minutter av kampen, og størsteparten av tilskuerne hadde nok belaget seg på et større nederlag for hjemmelaget. Det så også ut som om TIL-mannskapet belaget seg på noe slikt, men stikk i strid med - eller kanske nettopp derfor - ble det Finnsnes som overtok føringen av kampen.

Spilleforholdene var de aller beste, og bare etter fem minutter besørget Jon Risa den første ballen bak Finnsnes-keeperen. Det ble somlet i Finnsnes-forsvaret ved dette målet, og det ble det også ved neste scoring for TIL, etter denne kalddusjen overtok Finnsnes, og de fikk da et mål før omgangen var omme.

Noen ny scoring ble det ikke før etter at lagene hadde byttet side, og det gikk bare to minutter før Finnsnes fikk tildelt straffespark, som de ubønnhørlig satte i nettet. Og det var hjemmelaget som var nærmest 3-2, så tross god start for TIL, skal de være glad for uavgjort. Av TIL-spillerne var det bare Roy Johansen som får godkjent karakter.

Oppdatert: 26.09.2003