4.div.TITO 1967: Bardufoss OIF - Tromsø IL

Topplagene i 4. divisjon møttes på Bardufoss, og fra tid til annen ble kampen både morsom og velspilt. Men alt i alt var det nok for mye som sto på spill til at de to lagene - som tydelig kunne spille fotball - kunne slippe seg helt løs.

Hjemmelaget kom først igang, men uten at TIL på noen måte ble tvunget på defensiven, en innsatsfylt backrekke demmet opp det som kom, og motangrepene var for mange og for godt oppbygd til å fortjene betegnelsen sporadiske. Begge lag hadde sine farlige sjanser, men hjemmelaget klarte først å omsette en av dem i mål. I perioden etter dette presset serielederen sterkt, men TIL-forsvarerne lot seg ikke bringe ut av fatning. Mot slutten av første omgang overtok TIL føringen av kampen med flere gode angrep, fikk hjemmelagets publikum til å engste seg. Og det med rette, helt på tampen av omgangen scoret nemlig Jon Risa etter pasning fra Sigurd Dale.

Andre omgang ble hva første omgang lovet. Ingen av lagene fikk ro over seg,og den styrkeprøven man ventet seg, ble stort sett utkjempet som luftkamp. Men det ble scoring, i det 27. minutt sørget BOIF for dette. TIL stanget i veggen, og det så ut til at BOIF skulle ro det hele i land, men i fortvilese brente Jon Risa til fra 25 meters hold, hardt var det, og ballen smatt rett under tverrliggeren og inn. Resten av kampen var den rene kanoaden mot TIL-buret, så TIL må prise seg lykkelig for uavgjordt. På midtbanen spilte Kjell Falung en god første omgang, ellers fikk Sigurd Dale utrettet mer enn tidligere.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 26.09.2003

Del dette: