NNM 2.runde 1965: Tromsø IL - Lyngen IL

Om 2.rundekampen mellom TIL og Lyngen ikke ble de man setter mest pris på, så ble den  i hvertfall langvarig. Ekstraomganger måtte til, og heller ikke i disse greide noen av lagene og score. 0-0 var sluttresultatet av bataljen. La oss med en gang slå fast at banedekket på grusbanen på Alfheim ikke holder mål. Var banen i Tromsdalen håpløs, så var denne ti ganger verre. På Alfheim fantes det ikke botn i det hele tatt. Nå må det gjøres noe drastisk med baneforholdene her i byen.

TIL åpnet ganske friskt , og i første omgang var de mange ganger på visitt oppe ved Lyngens mål. Det skulle imidlertid vise seg at etter hvert som kampen gikk frem, mistet TIL mere og mere av sitt system i spillet, og det hele fikk tilfeldighetens preg over seg. Roy Johansen spilte en meget god kamp i TILs mål denne gangen og reddet flere ganger mesterlig. Banedekket ble verre og verre etter hvert og ballen la seg til ro oppe i store hull.

Andre omgang kom Lyngen bedre til sin rett, og presset TIL endel over på deffensiven. Edmund Kristoffersen som i første omgang spilte i løperekka, ble trukket endel tilbake i andre omgang, og han greide etter hvert å skape ro over TILs spill. Kampen ebbet ut med 0-0 også etter ekstraomgangene.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 11.09.2003

Del dette: