3.div.distr.10 1965: Tromsø IL - Bardufoss OIL

Verken TIL, BOIF eller dommeren hadde noen stor kamp under 3. divisjonsoppgjøret i Tromsdalen. I første omgang skjedde nesten ingenting, mens andre halvdel ble mer begivenhetsrik, spesielt mot slutten, da BOIF fikk straffespark og 2-1.

Andre omgang var imidlertid bare et knapt minutt gammel da TIL fikk corner fra venstre. Wiggo Berg Johansen la ballen til Arnt Hugo Lund som var helt uoppdekket på ytre høyre, og han headet nydelig til Viktor Sørensen som igjen headet kontant i nettet.

I det hele tatt ble omgangen preget av mange sjanser fra begge sider, men ingen av løperekkene lyktes, når vi unntar utligningen til BOIF. Derfor så det hele ut til å ende uavgjordt, et resultat som forsåvidt kunne betegnes som rettferdig. Men bare få minutter før slutt ble BOIF tildelt straffespark - en avgjørelse som absolutt kan diskuteres. Jostein Jørgensen satte straffen kontant i nettet. Viktor Sørensen var TILs bestemann, mens Johnny Ingebrigtsen kom godt fra sine oppgaver.

Oppdatert: 16.09.2003