3.div.distr.10 1965: Furuflaten IL - Tromsø IL

Det ble 1-0 for TIL i tredjedivisjonskampen på Furuflaten. Kampen begynte nokså jevnt. Furuflaten overtok imidlertid og hadde et ganske markert overtak, men tross det ble resultatet 0-0 ved pause.

Etter 20 minutter av andre omgang ble det 1-0 for TIL, en velfortjent scoring ved Eigil Bygdnes. TIL hadde akkurat da en sterk periode, og overtok etter hvert hele spillet i hele andre omgang. Det var en sjenerende vind som kom på tvers av banen, banen var ellers bra.

TIL satset alt for poengene, det var det tydlig å merke. Anført av sin gode kaptein Edmund Kristoffersen og enrgibunten Eigil Bygdnes som også denne gangen var lagets beste, førte de TIL-guttene fram til den mest innsatsfylte kamp vi har sett dem  levere i år. Hugo Anthonsen hadde årsdebut som center half, innfridde helt, rolig rask og presis i avleveringene var han. Begge vingløperne Dagfinn Holst og Wiggo Berg Johansen gjorde en hederlig jobb. Arnt Hugo Lund falt mellom to stoler i andre omgang, mens Jan Willy Klungseth også gikk mye på tomgang.

  Dommer var Arne Jensen, Fløya, og mer er det ikke å si om den saken.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 10.09.2003

Del dette: